بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

زلنسکی: آمریکا تا تابستان برای پایان جنگ ضرب‌الاجل تعیین کرده است

زلنسکی: آمریکا تا تابستان برای پایان جنگ ضرب‌الاجل تعیین کرده است رئیس‌جمهور اوکراین از ضرب‌الاجل آمریکا به کی‌یف و مسکو برای پایان دادن به جنگ تا تابستان خبر داد و گفت که واشنگتن احتمالاً طبق این جدول زمانی، فشار لازم را وارد خواهد کرد.  
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 07
کد خبر: ۳۰۱۱۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس‌جمهور اوکراین ولودیمیر زلنسکی از ضرب‌الاجل آمریکا تا ماه ژوئن برای دستیابی روسیه و اوکراین به توافق پایان جنگی که حدود چهار ساله است به طول انجامیده، خبر داد.
او در ادامه این اظهارات که روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگاران بیان کرد و امروز رسانه‌ای شده، افزود «آمریکایی‌ها پیشنهاد داده‌اند که طرفین جنگ را تا آغاز تابستان به پایان برسانند و احتمالاً دقیقاً طبق همین جدول زمانی، فشار لازم را بر هر دو طرف وارد خواهند کرد».
ضرب‌الاجل جدید پس از مذاکرات سه‌جانبه اخیر در ابوظبی با میانجی‌گری آمریکا تعیین شده است‌؛ مذاکراتی که هیچ دستاورد ملموسی نداشته‌اند، زیرا طرفین جنگ همچنان بر خواسته‌های خود پافشاری می‌کنند و گره اصلی اختلافات، مسائل سرزمینی است. روسیه خواستار عقب‌نشینی اوکراین از منطقه دونباس است، در حالی که کی‌یف تأکید کرده که هرگز چنین چیزی را نخواهد پذیرفت.
به گفته زلنسکی، «آمریکایی‌ها می‌گویند که می‌خواهند همه چیز تا ژوئن انجام شود و هر کاری لازم باشد برای پایان دادن به جنگ انجام خواهند داد و خواستار برنامه روشنی از تمامی رویدادها هستند».
رئیس‌جمهور اوکراین همچنین اعلام کرد که آمریکا پیشنهاد برگزاری دور بعدی مذاکرات سه‌جانبه را در این هفته در کشور خود، احتمالاً در میامی، داده که کی‌یف مشارکتش را تأیید کرده است.
برخی تحلیل‌گران می‌گویند که ضرب‌الاجل آمریکا برای رسیدن به توافق برای تمرکز بر انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکاست. این انتخابات معمولاً یک محک مهم برای حزب حاکم و رئیس‌جمهور در میانه دوره ریاست‌جمهوری است و نتایج آن می‌تواند سیاست داخلی و خارجی آمریکا را تحت تأثیر قرار دهد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار